Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kapı kapatıcı kendiliğinden mekanik dahişenlerinin bek ve dayanıklı olmasına ögönen bildirmek gerekir. Bizatihi kapanan bir kapı mekanizması kurmak önemlidir. Bapnın basit açılabilmesini kurmak hayatidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara mevla olması gerekir. Çerçevesine katıca oturtulması gereklidir. Esaslı sabitleme konstrüksiyonlmalı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taliı teselsül, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bunlar kadar âdemoğlu trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale Yangın Kapısı Fiyatları etmesine ve yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Binanın bağırsakinden dunya tamam nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu gidiş kontrolör edilmelidir. 

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası Yangın Merdiveni Kapısı akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page