2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve hileçı kabilinden malzemelerden kuruluşlmış yoğun bir bapdır.

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Muktezi ustalıkaretler ve aydınlatmalar yapılmalıdır.

Yangın baplarını sarih yapışmak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna model şekilde kapıları kilitli musallat olmak derunin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek artışını getirmektedir.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak mimarilmalıdır. Bapnın rast çhileışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet Yangın Çıkış Kapısı dokumalmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yerıcı gereç ciğerermeyen ve yangın kapısı taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın tarafı dizi yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna Yangın Kapısı alınması kolaylaşır ve elan bir küme muhatara vermesi önlenir.

Tasarruf amacı: Kocaman kırmızıışdoneş merkezleri veya stat gibi kalabalık alanlarda ivedili çıkış kapısı nüshası henüz şu denli ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında kapının çabucak açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page